Laaja valikoima myös verkossa!

Cannondale Kids Trail 24 Girl's

559.00€
Cannondale Kids Trail 24 Girl\'s on suunniteltu 8-12-vuotiaille lapsille, jotka haluavat kokea maastopyöräilyn riemun.
  • Tilaa netistä
  • Myymäläsaatavuus
  • Varastossa
1200€
ETU
Työsuhdepyörätilaus?
Valitse tämä maksutapa kassalla. Saatavilla myös leasing-edulla!
Maksa verkossa tililuotolla!
loading

Lyhennä omaan tahtiin tai maksa kaikki kerralla ilman kuluja!

Lue lisää

Cannondale Kids Trail 24 Girl's on suunniteltu 8-12-vuotiaille lapsille, jotka haluavat kokea maastopyöräilyn riemun. Pyörän ulkonäkö on ilmeeltään moderni ja tyylikäs. Sen kauniisti muotoiltu runko ja värikkäät yksityiskohdat tekevät siitä erottuvan ja houkuttelevan valinnan.Tämä kevytrakenteinen polkupyörä tarjoaa lapsellesi luotettavan ja hauskan ajokokemuksen erilaisilla maastoilla.

Pyörän runko on valmistettu kevyestä ja kestävästä SmartForm C2 -alumiiniseoksesta. Tämä materiaali takaa pyörän keveyden ja samalla tarjoaa tarvittavan lujuuden ja kestävyyden.

Pyörässä on myös 63 mm joustohaarukka, joka auttaa tasoittamaan epätasaisuuksia maastossa. Joustohaarukka parantaa ajomukavuutta ja hallittavuutta, kun lapsesi pyöräilee vaihtelevissa olosuhteissa.

Cannondale Kids Trail 24 Girl's -pyörässä on Shimano 8-vaihteinen Revo Twist -vaihteenvalitsin, joka mahdollistaa nopeat ja sujuvat vaihdot eri maastoissa. Vaihteet tarjoavat lapsellesi monipuolisuutta ja helpottavat ajamista erilaisissa olosuhteissa.

Pyörän jarrut takaavat turvallisen pysäyttämisen ja hyvän hallinnan. Kenda Small Block 8 -renkaat (24x1.95") tarjoavat erinomaisen pidon ja rullaavuuden erilaisilla pinnoilla. Nämä renkaat sopivat mainiosti polkupyörään, joka on suunniteltu seikkailuihin erilaisissa maastoissa.

Cannondale Kids Trail 24 Girl's -pyörässä on ergonomisesti muotoiltu satula, joka tarjoaa lapsellesi mukavan istuma-asennon. Tämä satula tukee lapsesi pyöräilyä ja lisää ajomukavuutta.


Uusi tuotearvostelu

Ole ensimmäinen arvostelun kirjoittaja!

Arvostelemalla osallistut 50 euron lahjakortin arvontaan.

Asiakkaiden kysymykset
Ei vielä kysymyksiä.