Kotimainen verkkokauppa
Laaja valikoima
Nopea toimitus

Etämyynnin toimitus­ehdot

Tavaroiden myyjänä toimii Velosport Oy, Helsinki (Y: 3016053-1). Sivustolla esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kaupankäynnissä sovelletaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajasuojalainsäädäntöä.

Yhteystiedot

Velosport Oy
Mäkelänkatu 87
00610 Helsinki
010 321 9200
info@velosport.fi

Asiakasrekisteri

Tilauksen yhteydessä antamasi henkilötiedot tallentuvat asiakasrekisteriimme. Käytämme tietojasi omaan markkinointiimme, mikäli et kiellä tätä. Kiellon voi tehdä vapaamuotoisesti tilauksen yhteydessä. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei se ole välttämätöntä esimerkiksi kotiinkuljetuksen järjestämiseksi. Tarkempia tietoja löydät tietosuojaselosteesta.

Hinnoittelu

Nettisivuilla esitetyt hinnat sisältävät aina arvonlisäveron. Tuotteita myydään kulloinkin voimassa olevien hintojen mukaan, ja lisäksi veloitetaan mahdolliset toimituksesta aiheutuvat kulut. Toimituskulut määräytyvät toimitettavien tuotteiden sekä valitun toimitustavan mukaan.
Velosport Oy pidättää oikeuden kaupan perumiseen, mikäli kaupan kohteena on ollut selvästi virheellisesti hinnoiteltu tuote. Tällä tarkoitetaan oleellisesti tuotteen todellisesta hinnasta poikkeavaa hintaa.

Tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupassamme. Lopullisen tilausvahvistuksen saat aina sähköpostiisi.

Maksaminen

Toimitettavien tuotteiden sekä toimitusmaksun kokonaissumma maksetaan verkkokaupassa valitulla maksutavalla. Tuotteet toimitetaan heti, kun koko kauppasumma toimituskuluineen on maksettu.

Maksutavat

Maksu Myymälässä
Korttimaksu (ei Amex tai Diners), Käteinen, Resurs Bank-osamaksu

Walley
Lasku 14vrk, Lasku 45vrk (laskutuslisä 3,95€), Osamaksu (laskutuslisä 3,95€)

Paytrail
Verkkopankki, Pankki- tai luottokortti, Mobiilimaksu

OP Tililuotto

Toimitus

Tilauksen yhteydessä voit valita toimitustavaksi haluamasi saatavilla olevista toimitusvaihtoehdoista. Toimitusaika vaihtelee tuotteiden saatavuuden sekä sesongin kiireiden mukaan, ja tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Polkupyörät toimitetaan testattuina sekä sovitusti varusteltuna. Lähetyksen turvaamiseksi irrotamme ohjaustangon, mahdollisesti satulatolpan ja etupyörän sekä polkimet.  Toimitushinta vaihtelee valitun toimitustavan mukaan.

Toimitustavat

Nouto myymälästä 0,00€
DB Schenker Noutopistepaketti 6,90€
DB Schenker Kotipaketti 12,90€
DB Schencker Polkupyörän Kotiintoimitus 34,90€
Huom. 
Kerrostaloissa pyörä toimitetaan alaovelle / rapun ovelle!

Palautukset

Etämyynnin kautta ostetulla tuotteella on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakas voi tutustua tuotteeseen samoin, kuin hän voisi tutustua tuotteeseen liikkeessämme. Tuotepakkaus tulee avata varovasti. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä myyntikuntoisia tuotteita. Asiakas on vastuussa palautettavien tuotteiden asianmukaisesta pakkaamisesta. Myyjä ei vastaa palautettavien tuotteiden puutteellisesta pakkauksesta johtuvista kuljetusvaurioista. Asiakkaan virheestä johtuvat kustannukset peritään asiakkaalta.

Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi.

DB Schenker-noutopistepaketit voit palauttaa samassa laatikossa, jossa tuotteen vastaanotit, ja käyttäen samaa rahtikirjaa. Jos rahtikirja on rikkoutunut, saat meiltä uuden, jonka voit tulostaa ja teipata paketin päälle.
Jos olet valinnut tuotetta tilatessasi toimitustavaksi kotiintoimituksen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme toimintaohjeiden saamiseksi.

DB Schenker-noutopistepakettien (á 6,90€) sekä kotipakettien (á 12,90€) palautus on sinulle ilmainen. Kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen ja todenneet sen olevan kunnossa ja virheetön, hyvitämme tilatessa käytetyllä maksutavalla tuotteen täyden hinnan. Alkuperäisiä toimituskuluja ei hyvitetä.
Polkupyörien palautuksista veloitamme toimituskulut á 34,90€.

Tuotteen palautuksen suhteen asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme toimintaohjeiden saamiseksi sähköpostitse info@velosport.fi

Palautusosoite:

Velosport Oy
Mäkelänkatu 87
00610 Helsinki

Takuu ja virhevastuu

Sovellamme takuuaikoihin tuotteiden valmistajien antamia takuuehtoja. Polkupyörien takuut riippuvat valmistajasta ja käytetyistä komponenteista, ja tarkemmat takuuajat selviävät valmistajien ohjekirjoista sekä nettisivuilta.

Takuu kattaa materiaali- tai valmistusvirheistä johtuvat viat. Normaali kuluminen, puutteellisesta ylläpidosta, huollon laiminlyönnistä, virheellisestä asennuksesta tai käytöstä aiheutuvat viat tai toimintahäiriöt eivät kuulu takuun piiriin.

Virheen havaittuaan, asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Erimielisyyksien ratkaiseminen

Asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet Kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiakas voi nostaa tästä sopimuksesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen. Velosport Oy:tä vastaan nostettu kanne käsitellään Uudenmaan käräjäoikeudessa.