Kotimainen verkkokauppa
Laaja valikoima
Nopea toimitus

Osamaksulla?

Resurs Bank-rahoitus

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Huomioithan, että Resurs Bank-rahoituksella maksaminen on tällä hetkellä mahdollista ainoastaan myymälässä, ei verkkokaupassa!

 

Osamaksu

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (max. 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä

Avaa hakemus tästä

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

FILLARI RAHOITUS

Hakemalla Fillari Rahoitusta saat laskun kuukauden jälkeen tehtyäsi ostoksen. Silloin voit joko maksaa koko summan pois, tai sitten valitset toisen sopivan maksutavan. Koko ensimmäinen vuosi on korotonta maksuaikaa sinulle. Hae helposti lähettämällä viesti FILLARI numeroon 18311. Muutamassa minuutissa sinun pitäisi saada linkki luottohakemukseen.

 

Osamaksu

FILLARI TASAERÄ

Fillari Tasaerä kun haet maksuaikaa pidemmälle ajalle kuin 12 kk. Maksat tässä saman kuukausihinnan riippumatta ostoksistasi, ja voit tässäkin vaihtoehdossa maksaa summan kerralla pois milloin vain haluat.

Esimerkki: Ostat pyörän 5000€ > maksat 99€ tai 149€ / kuukausi

Hae Tasaerää helposti lähettämällä viesti NBGTASAERÄ numeroon 18311. Sinun pitäisi kohta saada suora linkki luottohakemukseen.

 

Osamaksu