Kotimainen verkkokauppa
Laaja valikoima
Nopea toimitus

PYÖRÄHUOLTO

Shimano Service Center

Olemme valtuutettu Shimano- ja Bosch-sähköpyörien huoltoliike

Velosport on oikea valinta, kun pyöräsi kaipaa huoltoa tai korjausta. Huollamme yli 40 vuoden tuomalla ammattitaidolla kaikenlaiset pyörät, sovitulla aikataululla. Huoltohenkilökuntamme käy jatkuvasti koulutuksia, jotta voimme aina tarjota juuri sinun pyörällesi parhaan mahdollisen huollon!

AJANVARAUS

Vuosihuoltoon ja muihin isompiin huoltoihin varaa aika:
– Sähköpostitse info@velosport.fi tai huolto@velosport.fi
– Puhelimitse 010 321 9200

Pienemmät yksittäiset huollot ja korjaukset onnistuvat ilman ajanvarausta pikahuollossa, ja aikataulu pyritään sopimaan aina pyörän tuomisen yhteydessä!

Sesongin aikana emme pysty varastoimaan huoltopyöriä pitkiä aikoja, joten toivomme että vuosihuoltoon tai muihin isompiin remontteihin pyöriä ei tuotaisi ilman ajanvarausta. Pyörän voi toimittaa varauksen yhteydessä sovitun aikataulun mukaisesti. Myös valmistuneiden huoltojen noutoa toivomme mahdollisimman pian, erityisesti kiireisimpänä sesonkiaikana.

Kerrothan huoltoa varatessasi seuraavat tiedot:
– Nimi
– Puhelinnumero
– Sähköpostiosoite
– Pyörän merkki, malli ja väri
– Lyhyt kuvaus huollon tarpeesta
Ilman näitä tietoja emme pysty varausta tekemään!

Huollon hinta määräytyy tehtävän työn sekä mahdollisten lisätöiden perusteella. Huollossa vaihdettavat varaosat ja tarvikkeet veloitetaan aina erikseen!

Vuosihuolto

Vuosihuolto:

  • 1-vaihteinen 119 €
  • 3/7/8-vaihteinen 149 €
  • MTB / Hybridi pyörä 159 €
  • MTB täysjousto 159 €
  • Maantie/Cyclo/Gravel-pyörä 159 €
  • Triathlonpyörä 199 €
  • Sähköpyörät 169 €

Vuosihuolto sisältää seuraavat työt:

Kaikki pyörän toiminnot tarkistetaan. Vaihteistot säädetään ja huolletaan. Ulkovaihteet puhdistetaan ja huolletaan. Rattaat, rissat, ketjut ja jarruvaijerit vaihdetaan tarvittaessa. Keskilaakerin kunto tarkistetaan. Ohjainlaakeri tarkistetaan ja kiristetään. Kiekkojen navat tarkistetaan ja säädetään (ei pureta).  Vuosihuoltoon kuuluu pyörän pintapuhdistus. Mikäli pyörä vaatii perusteellista puhdistusta, lisämaksu on 20 €.

Ensihuolto

Ensihuolto:

  • Velosportilta ostetut pyörät 79 €
  • Muualta ostetut napavaihteiset 100 €
  • Muualta ostetut ketjuvaihteiset 120 €

Ensihuolto sisältää seuraavat työt:

Ohjainlaakerit tarkistetaan ja tarvittaessa kiristetään. Kiekot tarkistetaan ja rihdataan. Vaihteet tarkistetaan ja säädetään. Ruuvit ja mutterit kiristetään. Mahdolliset lisätyöt ja varaosat huoltotöiden yhdessä veloitetaan erikseen. Mikäli pyörä vaatii perusteellista puhdistusta, lisämaksu on 20 €.

Velosport pyörähuolto hinnasto