Kotimainen verkkokauppa
Laaja valikoima
Nopea toimitus

Palautukset

Etämyynnin kautta ostetulla tuotteella on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakas voi tutustua tuotteeseen samoin, kuin hän voisi tutustua tuotteeseen liikkeessämme. Tuotepakkaus tulee avata varovasti. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä myyntikuntoisia tuotteita. Asiakas on vastuussa palautettavien tuotteiden asianmukaisesta pakkaamisesta. Myyjä ei vastaa palautettavien tuotteiden puutteellisesta pakkauksesta johtuvista kuljetusvaurioista. Asiakkaan virheestä johtuvat kustannukset peritään asiakkaalta.

Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi.

DB Schenker-noutopistepaketit voit palauttaa samassa laatikossa jossa tuotteen vastaanotit, ja käyttäen samaa rahtikirjaa. Jos rahtikirja on rikkoutunut, saat meiltä uuden jonka voit tulostaa ja teipata paketin päälle. Toimita paketti lähimpään Schenkerin asiakaspalvelupisteeseen. Jos olet valinnut tuotetta tilatessasi toimitustavaksi kotiintoimituksen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme toimintaohjeiden saamiseksi.

DB Schenker-noutopistepakettien (á 6,90€) sekä kotipakettien (á 12,90€) palautus on sinulle ilmainen. Kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen ja todenneet sen olevan kunnossa ja virheetön, hyvitämme tilatessa käytetyllä maksutavalla tuotteen täyden hinnan. Alkuperäisiä toimituskuluja ei hyvitetä. 

Polkupyörien palautuksista veloitamme toimituskulut á 34,90€.

Olethan aina yhteydessä asiakaspalveluumme ennen palautuksen tekemistä!
info@velosport.fi .

Palautusosoite:

Velosport Oy
Mäkelänkatu 87
00610 Helsinki