Kotimainen verkkokauppa
Laaja valikoima
Nopea toimitus

Pyörän ostaminen verkosta

Polkupyörän ostaminen verkosta onnistuneesti vaatii moneen muuhun ostokseen verrattuna hieman enemmän – sekä ostajalta että myyjältä. Kokosimme tälle sivulle ajatuksemme ja ohjeemme kaikille pyörän ostajille!

Oikean pyörän ja koon valinta?

Mikään ei korvaa koeajoa, mutta haluamme jakaa ajatuksia oikean pyörän valinnasta myös verkkokaupassamme. Etenkin runkokoon merkityksestä löydät lisää tietoa tältä sivulta.

Mitä tapahtuu polkupyörätehtaan ja ostajan välissä?

Monesti verkkokaupasta tai marketeista ostettaessa pyörä toimitetaan samassa pahvilaatikossa, jossa se on saapunut valmistajalta. Me toimimme toisin. Jokainen meille saapuva pyörä kasataan käsin ammattitaitoisen henkilökuntamme toimesta. Tilaamasi pyörä siis kootaan 99% ajovalmiiksi liikkeessämme, ja varustellaan haluamillasi varusteilla. Kun pyörä saapuu sinulle, on ainoana tehtävänäsi satulan korkeuden säätö sekä tangon kiristys, sillä näiden tekemistä verkon välityksellä emme valitettavasti ole vielä ratkaisseet!

Pyörään tilattavat lisävarusteet asennetaan oletuarvoisesti paikalleen myymälässämme. Jos haluat lisävarusteet erikseen, laitathan tästä maininnan ostoksen yhteydessä!

Miksi Velosport on turvallinen valinta niin verkossa kuin myymälässä?

Velosport on oikea valinta, kun tavoitteenasi on löytää kaikki pyöräilyyn liittyvä saman katon alta! Tilaamaasi pyörää tai tarvikkeita ei toimiteta sinulle puoliksi valmiina suuresta varastohallista laatikkoa avaamatta, vaan jokainen varuste, tarvike tai varaosa tarkistetaan ja testataan. Pyörät toimitetaan sinulle osittain kasattuna, sinun tulee kiinnittää polkimet, ohjaustanko ja mahdollisesti etukiekko, ja säätää satulan korkeus. Jokainen pyörä on ammattimaisen henkilökuntamme toimesta käyty läpi ja kasattu ennen lähetystä. Käsittelemällä jokaisen tilauksen yksittäin ja huolellisesti annamme sinulle mielenrauhan, jotta sinulle jää vain ajamisen ilo! Takuuasiat, reklamaatiot sekä palatukset hoituvat aina nopeasti sekä joustavasti.
Saat siis samaa laadukasta, nopeaa ja ystävällistä asiakaspalvelua niin verkkokaupassa kuin kivijalkamyymälässämme!

Lisää verkkokaupan toimitusehdoista löydät täältä!