Laaja valikoima myös verkossa!

Look E-765 Gravel Force 1x11

5690.00€
  • Tilaa netistä
  • Myymäläsaatavuus
  • Varastossa
1200€
ETU
Työsuhdepyörätilaus?
Valitse tämä maksutapa kassalla. Saatavilla myös leasing-edulla!
Maksa verkossa tililuotolla!
loading

Lyhennä omaan tahtiin tai maksa kaikki kerralla ilman kuluja!

Lue lisää

Look e-765 Gravel Force sähkögravelpyörä tuo tulevaisuuden ajonautinnon saatavillesi.

Oletko haaveillut esimerkiksi Reitti 2000:sen ajamisesta syysruskan aikaan, mutta pelkästään lihasvoimin se tuntuu ylitsepääsemättömältä urakalta? Oletko miettinyt, että olisi kiva ajaa yhdessä lenkkejä puolison kanssa, mutta kuskien kuntopohja on liian eri tasolla yhteislenkkeihin? Sähkögravelpyörä voisi olla silloin sopiva ratkaisu juuri sinulle!

Look 765 e-Gravel on mielenkiintoinen sähkögravelpyörä, sillä se painaa vain n. 13,6 kg. Keveytensä ansiosta Look 765 e-Gravel käyttäytyy kuin ”luomu”-gravelpyörä. Look 765 e-Gravel on varustettu Fazuan moottorilla, joka eroaa Boschin ja Shimanon laitteista paitsi painonsa ansiosta niin myös sillä, että moottori ja akku voidaan poistaa pyörästä ja sitä voidaan ajaa ns. ”luomuna”.

Fazuan moottori antaa tehoa 250 W (huipputeho 400 W) ja avustaa menoa 25km/h asti. Fazuan moottori avustaa pehmeästi ja auttaa sinua juuri silloin kun tarvitset lisäpotkua esimerkiksi Reitti 2000:sen loppuosan jyrkkiin nousuihin! Look 765 e-Gravel on pyörä, joka pitää ehdottomasti kokea itse!

 Kauniit ja nopeat, aidot ranskalaiset Look -pyörät löydät Velosportista!

Uusi tuotearvostelu

Ole ensimmäinen arvostelun kirjoittaja!

Arvostelemalla osallistut 50 euron lahjakortin arvontaan.

Asiakkaiden kysymykset
Ei vielä kysymyksiä.