Laaja valikoima myös verkossa!

Cannondale Kids Trail 24" MDN

559.00€
Cannondale Kids Trail 24\" MDN -pyörä on suunniteltu lapsille, jotka haluavat nauttia maastopyöräilystä.
  • Tilaa netistä
  • Myymäläsaatavuus
  • Varastossa
1200€
ETU
Työsuhdepyörätilaus?
Valitse tämä maksutapa kassalla. Saatavilla myös leasing-edulla!
Maksa verkossa tililuotolla!
loading

Lyhennä omaan tahtiin tai maksa kaikki kerralla ilman kuluja!

Lue lisää

Etsitkö lapsellesi luotettavaa ja kestävää pyörää, joka tarjoaa unohtumattomia seikkailuja? Esittelemme ylpeinä Cannondale Kids Trail 24" MDN -pyörän, joka on suunniteltu nuorille maastopyöräilijöille. Tämä pyörä on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat tutkia erilaisia maastoja ja nauttia pyöräilystä täysillä.

Cannondale Kids Trail 24" MDN erottuu tyylikkäästä ulkonäöstään, jossa yhdistyvät moderni muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit. Pyörä on suunniteltu erityisesti 8-12-vuotiaille lapsille, jotka haluavat haastaa itsensä maastopyöräilyssä. Pyörän tekniset ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja takaavat turvallisen ja miellyttävän ajokokemuksen.

Tämä pyörä on varustettu tehokkailla jarruilla ja sujuvasti toimivilla vaihteilla, joten lapsesi voi hallita nopeuttaan ja vaihtaa vaihteita helposti erilaisilla maastoilla. Kevyt runkomateriaali takaa pyörälle kestävyyden ja keveyden yhdistelmän. Lisäksi pyörässä on laadukas haarukka, joka on valmistettu kestävästä materiaalista.

Cannondale Kids Trail 24" MDN -pyörä on suunniteltu erityisen kevyeksi, jotta lapsesi voi nauttia ajamisesta ilman liiallista rasitusta. Sen satula on ergonomisesti muotoiltu ja tarjoaa mukavan istuma-asennon pitkilläkin matkoilla. Satulatolppa on valmistettu kestävästä materiaalista ja on helposti säädettävissä lapsesi tarpeiden mukaan.

Pyörässä on laadukkaat renkaat, jotka tarjoavat hyvän pidon erilaisilla pinnoilla. Voit valita renkaat, jotka sopivat parhaiten lapsesi ajotarpeisiin. Pyörässä voi olla joko sisäkumit tai tubeless-renkaat, jotka tarjoavat suorituskykyä ja vähentävät rengasrikon riskiä.

Kiekot/vanteet Cannondale Kids Trail 24" MDN -pyörässä ovat kestävät ja luotettavat, mikä takaa sujuvan ajokokemuksen kaikilla maastoilla. Näillä kiekoilla lapsesi voi luottaa pyöränsä suorituskykyyn ja kestävyyteen.

Uusi tuotearvostelu

Ole ensimmäinen arvostelun kirjoittaja!

Arvostelemalla osallistut 50 euron lahjakortin arvontaan.

Asiakkaiden kysymykset
Ei vielä kysymyksiä.