Laaja valikoima myös verkossa!

Assos Uma GT C2 Evo Naisten Lyhythihainen Ajopaita

129.00€
  • Tilaa netistä
  • Myymäläsaatavuus
  • Varastossa
Maksa verkossa tililuotolla!
loading

Lyhennä omaan tahtiin tai maksa kaikki kerralla ilman kuluja!

Lue lisää

Assos Uma GT C2 Evo  -pusero yhdistää tyylikkyyden ja suorituskyvyn, tehden siitä ihanteellisen valinnan vaativille pyöräilijöille. Korkealaatuisesta materiaalista valmistettu pusero tarjoaa erinomaista mukavuutta ja viileyttä pyöräilyretkiesi aikana, olitpa sitten harjoittelussa tai kilpailuissa.

Puseron ergonominen muotoilu mukautuu kehoosi ja tarjoaa optimaalisen liikkumisvapauden, kun taas Assosin kehittämä teknologia pitää sinut kuivana ja raikkaana jopa intensiivisimmissä treeneissä. Sen hengittävyysominaisuudet siirtävät kosteutta pois iholta, pitäen sinut viileänä ja mukavana lämpötilan kohotessa.

Tyylikäs valkoinen väri ja minimalistinen suunnittelu antavat puserolle ammattimaisen ulkonäön, joka erottuu tiellä. Pusero on varustettu myös heijastavilla yksityiskohdilla, jotka lisäävät näkyvyyttäsi ja turvallisuuttasi hämärässä pyöräillessä.

Edut lyhyesti:

  • Laadukas materiaali takaa ylivertaisen mukavuuden.
  • Ergonominen suunnittelu tukee optimaalista liikkumisvapautta.
  • Heijastavat yksityiskohdat parantavat näkyvyyttäsi ja turvallisuuttasi.

Tämä pusero ei ainoastaan paranna suorituskykyäsi, vaan myös varmistaa, että näytät hyvältä ja tunnet olosi mukavaksi jokaisen pyöräilyhetken aikana.

Uusi tuotearvostelu

Ole ensimmäinen arvostelun kirjoittaja!

Arvostelemalla osallistut 50 euron lahjakortin arvontaan.

Asiakkaiden kysymykset
Ei vielä kysymyksiä.