Colnago V2-r runkosetti

Colnago V2-r runkosetti

Tämä ihana italialainen unelmapyörä on juuri sinulle, joka haluat laatua ja tunnetta jonka ainoastaan Colnago voi luoda!

Colnago uudisti V2-r:n vuodelle 2018 saaden aikaan entistä kevyemmän rungon: ainoastaan 835 g! Samalla keskiön seudun ja emäputken alueen jäykkyyttä lisättiin tehden V2-r:stä häikäisevän nopean pyörän kiihdyttää täyteen vauhtiin. Colnago V2-r on huikaisevan hieno ajettava: tehokas, mukava ja tyylikäs!

Colnago V2-r runkosetin hinta 3899€ ja V2-r Disc 4299€. Kokonaiset pyörät alk. 5399€. Saatavilla Campagnolon, Shimanon ja SRAM:in osasarjoilla. Ota yhteyttä sähköpostilla info@velosport.fi tai tervetuloa liikkeeseemme palveltavaksi!

Tee unelmista totta - hanki Colnago V2-r Velosportista!

Colnago-pyörän tai rungon tilaaminen

Kiinnostuitko Colnago-maantiepyörän hankkimisesta? Onneksi olkoon, olette tekemässä unelmista totta! Colnago-pyörät ja -rungot ovat tilaustuotteita. Toimitusaika Colnago-pyörille ja -rungoille on 90-120 päivää.

Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan Colnago-mallistoon asiantuntevien myyjiemme opastuksella, tai ota yhteyttä meihin sähköpostilla: info@velosport.fi 

Jokaisen Colnago-pyörän hintaan kuuluu Stage 1 bike fitting, jonka avulla määritämme teille sopivan rungon.

Colnago

Colnago V2-r runkosetti

Tuotekoodi: ColnagoV2r | Tilaustuote
Tämä tuote on tilattavissa myymälästämme.

3899.00 € 3144.35 € alv. 0%