Colnago Master runkosetti

Colnago Master runkosetti

Legendaarinen Colnago Master on klassikko ja jokaisen kauniita teräsrunkoja arvostavan maantiepyöräilijän päiväunien kohde.

Italiassa valmistettu runko on edelleen täydellinen osoitus rungonvalmistuksen taidosta jonka ainoastaan Colnago hallitsee! DT15V-teräslaadun ja taidokkaan rungonrakennuksen lopputuloksena on ainutlaatuisen mukava runko ja erinomainen ajotuntuma, jonka vain teräsrunkoinen Colnago-maantiepyörä voi tarjota.

Colnago Master on saatavilla ainoastaan runkosettinä. Mukana ohjainlaakeri ja klassisen kaunis Precia -etuhaarukka. Kysy tarjousta kokonaisesta pyörästä: info@velosport.fi 

Colnago-pyörät ja -rungot ovat tilaustuotteita. Toimitusaika Colnago pyörille ja rungoille on 90-120 päivää. Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan Colnago-mallistoon asiantuntevien myyjiemme opastuksella.

Tee unelmistasi totta - hanki Colnago Master Velosportista!

Colnago-pyörän tai rungon tilaaminen

Kiinnostuitko Colnago-maantiepyörän hankkimisesta? Onneksi olkoon, olette tekemässä unelmista totta! Colnago-pyörät ja -rungot ovat tilaustuotteita. Toimitusaika Colnago-pyörille ja -rungoille on 90-120 päivää.

Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan Colnago-mallistoon asiantuntevien myyjiemme opastuksella, tai ota yhteyttä meihin sähköpostilla: info@velosport.fi 

Jokaisen Colnago-pyörän hintaan kuuluu Stage 1 bike fitting, jonka avulla määritämme teille sopivan rungon.

Colnago

Colnago Master runkosetti

Tuotekoodi: colnagomaster | Tilaustuote
Tämä tuote on tilattavissa myymälästämme.

2599.00 € 2599.00 € alv. 0%