Colnago G3-X GRX gravelpyörä

Colnago G3-X GRX gravelpyörä

Colnago G3-X GRX gravelpyörä on legendaarisen italialaisvalmistajan uusin lanseeraus, joka tuo Colnagon viimein mukaan gravelmarkkinoille.

Colnago G3-X GRX on varustettu nykymuodin mukaisesti leveillä haarukoilla, joka mahdollistaa leveän 42mm renkaan käytön. Colnagon G3-X gravelpyörässä on fiksuja ominaisuuksia kuten rungon keskiömuhvin kuminen suojakuori, joka suojaa runkoa kiveniskemiltä. Suojakuoren sijaan runkoon on myös mahdollista kiinnittää kolmas pulloteline. Golnago G3-X gravelpyörän takahaarukan alaputki on myös varustettu kumisella suojakuorella, joka suojaa putkea ketjun iskuilta.

Colnago G3-X GRX pyörä toimitetaan Shimanon GRX osasarjalla, joka on tällä hetkellä ainoa erityisesti gravelpyöräilyyn suunniteltu osasarja. Pyörä toimitetaan myös Shimanon kiekoilla, jotka päivittämällä pyörästä saa tehtyä vieläkin kilpailukykyisemmän!

Colnago G3-X GRX gravelpyörä on tehty seikkailijoille, jotka eivät vain aja hiekkateitä vain hallitsevat niitä!

Colnago-pyörän tai rungon tilaaminen

Kiinnostuitko Colnago-pyörän hankkimisesta? Onneksi olkoon, olette tekemässä unelmista totta! Colnago-pyörät ja -rungot ovat tilaustuotteita. Toimitusaika Colnago-pyörille ja -rungoille on 90-120 päivää.

Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan Colnago-mallistoon asiantuntevien myyjiemme opastuksella, tai ota yhteyttä meihin sähköpostilla: info@velosport.fi 

Jokaisen Colnago-pyörän hintaan kuuluu Stage 1 bike fitting, jonka avulla määritämme teille sopivan rungon.

Colnago

Colnago G3-X GRX gravelpyörä

Tuotekoodi: colnagogrx | Tilaustuote
Tämä tuote on tilattavissa myymälästämme.