Colnago Concept runkosetti

Colnago Concept runkosetti

Colnago Concept jatkaa Ernesto Colnagon ja Enzo Ferrarin yhteistyötä joka sai alkunsa jo vuonna 1986. Concept on yhdistelmä raakaa voimaa ja nopeutta. Kaikki yksityiskohdat ovat viimeistelty aerodynaamisen suorituskyvyn ehdoilla. Mestarillisen insinöörityön lopputuloksena on maantiepyörä jonka suorituskyky ja erinomainen ajotuntuma takaavat sen, että kilpailijat jäävät kauas taakse. Saatavilla vannejarru- ja levyjarruversioina.

Colnago Concept runkosetti on hinnaltaan 3999€ ja Concept Disc 4499€. Kokonaiset pyörät ovat varusteltu Shimanon, Campagnolon tai SRAM:in osasarjoilla ja maksavat alkaen 5499€.

Colnago-pyörät ja -rungot ovat tilaustuotteita. Toimitusaika Colnago pyörille ja rungoille on 90-120 päivää. Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan Colnago-mallistoon asiantuntevien myyjiemme opastuksella tai kysy lisää osoitteesta info@velosport.fi

Tee unelmista totta - hanki Colnago Concept Velosportista!

Colnago-pyörän tai rungon tilaaminen

Kiinnostuitko Colnago-maantiepyörän hankkimisesta? Onneksi olkoon, olette tekemässä unelmista totta! Colnago-pyörät ja -rungot ovat tilaustuotteita. Toimitusaika Colnago-pyörille ja -rungoille on 90-120 päivää.

Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan Colnago-mallistoon asiantuntevien myyjiemme opastuksella, tai ota yhteyttä meihin sähköpostilla: info@velosport.fi 

Jokaisen Colnago-pyörän hintaan kuuluu Stage 1 bike fitting, jonka avulla määritämme teille sopivan rungon.

Colnago

Colnago Concept runkosetti

Tuotekoodi: Colnago Concept | Tilaustuote
Tämä tuote on tilattavissa myymälästämme.

3999.00 € 3225.00 € alv. 0%