Colnago C64 runkosetti

Colnago C64 runkosetti

Legenda jo syntyessään. Colnago-malliston lippulaiva C64 on Italiassa käsintehty kaunotar. 

Keväällä 2018 julkaistu Colnago C64 jatkaa Colnagon perinteitä maantiepyörien absoluuttisella huipulla. Rungon painosta on viilattu 205 g pois verrattuna Colnago C60:een. 54 cm runko painaa vain 905 g. Todellisena insinöörityön taidonnäytteenä levyjarrullinen runko on ainoastaan 15 g painavampi! 

Uusi runko mahdollistaa 28 mm leveiden renkaiden käytön, joka tuo lisämukavuutta ajettaessa karkealla asvaltilla. Täysin uusittu etuhaarukka tekee ohjaamosta siistin piilottaen jarruletkut rungon sisälle. Virtaviivaistetun satulatolpan ansiosta runko on aerodynaamisenpi ja mukavampi kuin perinteistä, pyöreää satulatolppaa käytettäessä. Vakioasetus satulatolpassa on 15 mm setback: 30 mm ja 0 mm versiot ovat saatavilla erikseen tilattuina. 

C64 on saatavilla 14 eri koossa: 9 sloping-runkokokoa ja 5 h-runkokokoa, jotka ovat rennommalla mitoituksella. Lisäksi Colnagon perinteitä kunnioittaen C64 on mahdollista saada myös täysin yksilökohtaisesta räätälöitynä mittatilausrunkona.

Jokainen Colnago C64 valmistetaan tilauksesta käsityönä. Toimitusaika pyörällä on 90-120 päivää. Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan Colnago-mallistoon asiantuntevien myyjiemme opastuksella.

Colnago C64 runkosetin hinta on 4999€ ja C64 Disc 5499€. Kokonaiset pyörät ovat saatavilla alkaen 7899€ sekä Campagnolon, Shimanon tai SRAM:in osasarjoilla varustettuna. Ota yhteyttä sähköpostilla info@velosport.fi tai tervetuloa liikkeeseemme palveltavaksi!

Tee unelmistasi totta - hanki Colnago C64 Velosportista!

Colnago-pyörän tai rungon tilaaminen

Kiinnostuitko Colnago-maantiepyörän hankkimisesta? Onneksi olkoon, olette tekemässä unelmista totta! Colnago-pyörät ja -rungot ovat tilaustuotteita. Toimitusaika Colnago-pyörille ja -rungoille on 90-120 päivää.

Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan Colnago-mallistoon asiantuntevien myyjiemme opastuksella, tai ota yhteyttä meihin sähköpostilla: info@velosport.fi 

Jokaisen Colnago-pyörän hintaan kuuluu Stage 1 bike fitting, jonka avulla määritämme teille sopivan rungon.

Colnago

Colnago C64 runkosetti

Tuotekoodi: ColnagoC64 | Tilaustuote
Tämä tuote on tilattavissa myymälästämme.

4999.00 € 4031.45 € alv. 0%