Colnago C64 Disc Super Record Bora WTO maantiepyörä

Colnago C64 Disc Super Record Bora WTO maantiepyörä

Legenda jo syntyessään. Colnago-malliston lippulaiva C64 on Italiassa käsintehty kaunotar. 

Keväällä 2018 julkaistu Colnago C64 jatkaa Colnagon perinteitä maantiepyörien absoluuttisella huipulla. Rungon painosta on viilattu 205 g pois verrattuna Colnago C60:een. 54 cm runko painaa vain 905 g. Todellisena insinöörityön taidonnäytteenä levyjarrullinen runko on ainoastaan 15 g painavampi! 

Uusi runko mahdollistaa 28 mm leveiden renkaiden käytön, joka tuo lisämukavuutta ajettaessa karkealla asvaltilla. Täysin uusittu etuhaarukka tekee ohjaamosta siistin piilottaen jarruletkut rungon sisälle. Virtaviivaistetun satulatolpan ansiosta runko on aerodynaamisenpi ja mukavampi kuin perinteistä, pyöreää satulatolppaa käytettäessä. Vakioasetus satulatolpassa on 15 mm setback: 30 mm ja 0 mm versiot ovat saatavilla erikseen tilattuina.

Colnago C64 Disc Super Record Eps on varustettu Campagnolon hienoimmalla sähköisellä osasarjalla sekä saman valmistajan Bora WTO:n kiekoilla.

C64 on saatavilla 14 eri koossa: 9 sloping-runkokokoa ja 5 h-runkokokoa, jotka ovat rennommalla mitoituksella. Lisäksi Colnagon perinteitä kunnioittaen C64 on mahdollista saada myös täysin yksilökohtaisesta räätälöitynä mittatilausrunkona.

Jokainen Colnago C64 valmistetaan tilauksesta käsityönä. Toimitusaika pyörällä on 90-120 päivää. Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan Colnago-mallistoon asiantuntevien myyjiemme opastuksella.

Tee unelmistasi totta - hanki Colnago C64 Velosportista!

Colnago

Colnago C64 Disc Super Record Bora WTO maantiepyörä

Tuotekoodi: colnagoc64discsuperrecordeps | Tilaustuote
Tämä tuote on tilattavissa myymälästämme.