Colnago Arabesque runkosetti

Colnago Arabesque runkosetti

Koristeelliset Arabesgue-muhvit, Colnagon klassiset tähdenmuotoiset runkoputket ja valmius vaihdevivuille viistoputkessa: Arabesque on klassisen kaunis teräsrunko, joka kunnioittaa maantiepyöräilyn perinteitä. 

Colnago Arabesquen voit varustella joko moderneilla tai vintage-osilla ja lopputulos on aina sykähdyttävän tyylikäs. Koe unohtumaton ajotuntuma jonka ainoastaan Colnago-maantiepyörä voi tarjota.

Colnago Arabesque on saatavilla ainoastaan runkosettinä. Mukana ohjainlaakeri ja Precia -etuhaarukka. Kysy tarjousta kokonaisesta pyörästä: info@velosport.fi 

Colnago-pyörät ja -rungot ovat tilaustuotteita. Toimitusaika Colnago pyörille ja rungoille on 90-120 päivää. Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan Colnago-mallistoon asiantuntevien myyjiemme opastuksella.

Tee unelmistasi totta - hanki Colnago Arabesque Velosportista!

Colnago-pyörän tai rungon tilaaminen

Kiinnostuitko Colnago-maantiepyörän hankkimisesta? Onneksi olkoon, olette tekemässä unelmista totta! Colnago-pyörät ja -rungot ovat tilaustuotteita. Toimitusaika Colnago-pyörille ja -rungoille on 90-120 päivää.

Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan Colnago-mallistoon asiantuntevien myyjiemme opastuksella, tai ota yhteyttä meihin sähköpostilla: info@velosport.fi 

Jokaisen Colnago-pyörän hintaan kuuluu Stage 1 bike fitting, jonka avulla määritämme teille sopivan rungon.

Colnago

Colnago Arabesque runkosetti

Tuotekoodi: colnagoarabesque | Tilaustuote
Tämä tuote on tilattavissa myymälästämme.

3199.00 € 3199.00 € alv. 0%