Colnago C64

Colnago C64

Legenda jo syntyessään.

Uusi vuodelle 2018 julkaistu Colnago C64 tulee jatkamaan C60 mallin mukaan päivitettynä. C64 jatkaa Colnagon tuttua sarjaa muhvirunkoisena pyöränä, muhveihin on tehty pieniä muutoksia. Muhvirunko tekee sen että C64 pystyy tilaamaan täysin custom mitoitettuna. 

Suurimpia uudistuksia C64 verrattuna C60 pyörään on täysin uusittu etuhaarukka jonka kaulaputkeen on tehty väylä mitä pitkin levyjarrullisessa versiossa pystyy viemään jarruletkun kahvalta jarrusatulalle jolloin saadaan erityisen ohjainkannattimen ja tangon kanssa pidettyä ohjaamon ilme todella siistinä ilman johtohässäkkää.

Axle-to-crown mittaa on kasvatettu 5mm vannejarrullisessa haarukassa jolloin on mahdollisuus käyttää 28mm leveitä ulkorenkaita ilman että ne raapivat haarukkaan kiinni. Levyjarrullisen etuhaarukan speksit ovat samat mutta tietenkin 12mm läpiakselille tehtynä.

Muita uutuuksia on että C64 mallissa on otettu käyttöön V2-r:kin oleva D-mallinen satulaputki jolla saadaan enempi mukavuutta kuin pyöreällä satulaputkella. Vakionatulevassa satulatolpassa on 10mm setback, mutta 30mm ja 0mm versiot ovat saatavilla erikseen tilattuina.

Rungon painoa on saatu viilattua C60 malliin verrattuna 205gr pois, jolloin 54cm runko painaa vain 905gr. Levyjarrullinen runko on vain 15gr painavampi! 

 

Colnagon pyörät tilattavissa vain liikkeestämme koska pyörän koko valitaan aina asiakkaan mittojen mukaan! Samalla pääset valitsemaan pyöräsi värin, osasarjan sekä vanteet.

 

Tästä Bikeradarin first ride review

Colnago

C64

Tuotekoodi: ColnagoC64 | Tilaustuote
Tämä tuote on tilattavissa myymälästämme.

6500.00 € 5241.94 € alv. 0%