Velosport polkupyöräilyn erikoisliike

Olemme palvelleet pääkaupunkiseudulla jo yli 30 vuotta, kaikki alkoi vuonna 1979 kun yrittäjä Raimo Nieminen huomasi kasvavan tarpeen laadukkaiden polkupyörien ja tarvikkeiden kysynnän lisääntyessä. Siitä lähtien Velosport on halunnut toimittaa asiakkailleen laadukkaita tuotteita ja erinomaista palvelua.
Vuosien saatossa erikoistuimme maantiepyöriin ja tänä päivänä palvelemme kaikkia polkupyöräilijöitä. Laajasta valikoimastamme löydät maastopyörät, maantiepyörät, hybridipyörät, cyclocrosspyörät, tavarapyörät, sähköpyörät sekä kattavan valikoiman lastenpyöriä.

Myymälässämme Helsingin Käpylässä on kahdessa kerroksessa 600 neliötä liiketilaa, jossa on laaja valikoima kaikkea mitä polkupyöräilijä tarvitsee. Olemme valikoineet polkupyörämerkeistä laadukkaat Cannondalen, Colnagon, Marinin, Lookin sekä Olmon polkupyörät.
Pyöräilyvaatteista sveitsiläinen Assos edustaa parhaimmistoa ja valikoimaan täydentää luontevasti Gore, joka tekee mm. erinomaisia talviajovaatteita pyöräilijöille. Italialaisen Parentinin valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin, ja emme ole missään nimessä unohtaneet naispyöräilijöitä, joten suoraan liikkeestämme löydät myös naisille suunnitellut pyöräilyvaatteet, pyörät ja muut varusteet.

Kun pyörää tarvitsee varustella niin hyllystä löytyy laaja valikoima Shimanon, Sram:in sekä Campagnolon alkuperäisiä varaosia ja tarvikkeita.

Kun olemme löytäneet yhdessä sinulle sopivan polkupyörän, huoltomme auttaa kaikissa mahdollisissa teknisissä asioissa. Mekaanikkomme ovat alansa huippuja, jonka takia toimimmekin virallisena Service Centterinä Shimanon, Fulcrumin sekä Campagnolon tuotteille. Polkupyörien sähköistyminen on tulevaisuutta ja mekaanikkomme hallitsevatkin sujuvasti Shimanon sekä Boschin sähkömoottorit ja niiden mahdollisten vikojen diagnosoinnin.