Velosport – polkupyöräilyn erikoisliike

Velosport on palvellut pyöräilyn ystäviä pääkaupunkiseudulla jo 40 vuotta, vuodesta 1979 lähtien.

Myymälässämme Helsingin Käpylässä on kahdessa kerroksessa 600 neliötä liiketilaa, jossa on laaja valikoima kaikkea mitä polkupyöräilijä tarvitsee. Olemme valikoineet pyörämerkeistä laadukkaat Cannondalen, Colnagon, Marinin, LOOKin sekä Olmon polkupyörät.

Laajasta valikoimastamme löydät maastopyörät, maantiepyörät, hybridipyörät, cyclocrosspyörät, tavarapyörät, sähköpyörät sekä kattavan valikoiman lastenpyöriä.

Pyöräilyvaatteista sveitsiläinen Assos edustaa parhaimmistoa ja valikoimaa täydentää luontevasti Gore, joka tekee mm. erinomaisia talviajovaatteita pyöräilijöille. Italialaisen Parentinin valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin, ja emme ole missään nimessä unohtaneet naispyöräilijöitä, joten suoraan liikkeestämme löydät myös naisille suunnitellut pyöräilyvaatteet, pyörät ja muut varusteet.

Kun pyörää tarvitsee varustella niin hyllystä löytyy laaja valikoima Shimanon, Sramin sekä Campagnolon alkuperäisiä varaosia ja tarvikkeita.

Kun olemme löytäneet yhdessä sinulle sopivan polkupyörän, huoltomme auttaa kaikissa mahdollisissa teknisissä asioissa. Mekaanikkomme ovat alansa huippuja, jonka takia toimimmekin virallisena Service Centterinä Shimanon, Fulcrumin sekä Campagnolon tuotteille. Polkupyörien sähköistyminen on tulevaisuutta ja mekaanikkomme hallitsevatkin sujuvasti Shimanon sekä Boschin sähkömoottorit ja niiden mahdollisten vikojen diagnosoinnin.