KOEAJA PYÖRÄT SUOJASSA PARKKIHALLISSAMME

Cannondale Moterra Neo 3

Cannondale Moterra Neo 3
Cannondale Moterra Neo 3
Cann_C65331U10LG

Cannondale Moterra Neo 3

Lue lisää
4990€
ALV 24%
Ovh 6479.00€
Tämä tuote on loppuunmyyty!

Haluaisitko ostaa vastaavan tuotteen? Ei huolta, voit:

Ostaa tuotteita merkiltä Cannondale

Tai voit pyytää tuotteen saatavuusilmoituksia sähköpostiisi sivun alalaidasta.

Toimitustila
Ei varastossa
Nordic Bike Leasing
 • Tuotetiedot
  Vyötärön korkeus:
  Täysjoustot
  Tuoteryhmä:
  Maastosähköpyörät
  Tuotenumero:
  Cann_C65331U10LG
 • Tuotekuvaus

  Cannondale Moterra Neo 3 on tehokas ja kestävä sähköavusteinen maastopyörä, joka on suunniteltu vaativiin maasto-olosuhteisiin. Pyörä tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja ajonautinnon kaikilla maastoilla, olipa kyseessä sitten jyrkkä ylämäki, tekninen polku tai maaston epätasaisuudet.

  Pyörän runko on valmistettu kestävästä alumiinista, mikä tekee siitä erittäin kevyen ja kestävän. Pyörässä on myös tehokas Bosch SmartSystem GEN4 CX 85Nm moottori, joka tarjoaa voimakasta ja luotettavaa avustusta myös haastavissa olosuhteissa. Bosch Powertube 750wh akku. Pyörän laadukas RockShox Lyrik Select -iskunvaimennin ja Deluxe Select -takaiskunvaimennin tarjoavat erinomaisen hallittavuuden ja iskunvaimennuksen epätasaisilla teillä.

  Cannondale Moterra Neo 3 on suunniteltu erityisesti kokeneille maastopyöräilijöille, jotka etsivät tehokasta ja kestävää pyörää vaativiin maasto-olosuhteisiin. Pyörässä on myös laadukas Shimano Deore -vaihteisto, joka tarjoaa nopean ja tarkan vaihtamisen. Lisäksi pyörässä on vankat ja kestävät renkaat, jotka tarjoavat hyvän pidon erilaisilla alustoilla.

  Cannondale Moterra Neo 3 on ihanteellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia maastopyöräilystä tehokkaan sähköavustuksen avulla. Pyörä tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja ajonautinnon vaativissa maasto-olosuhteissa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kokeneille pyöräilijöille, jotka haluavat kestävän ja tehokkaan pyörän haastaviin maasto-olosuhteisiin.