KOEAJA PYÖRÄT SUOJASSA PARKKIHALLISSAMME

Cannondale Topstone Neo SL 2

Cannondale Topstone Neo SL 2
Cannondale Topstone Neo SL 2
Cann_C62401M10SM

Cannondale Topstone Neo SL 2

Cannondale Topstone Neo SL 2 on ihanteellinen pyörä niille, jotka haluavat haastaa itsensä vaativissa maasto-olosuhteissa
Lue lisää
3299€
ALV 24%
Tämä tuote on loppuunmyyty!

Haluaisitko ostaa vastaavan tuotteen? Ei huolta, voit:

Ostaa tuotteita merkiltä Cannondale

Tai voit pyytää tuotteen saatavuusilmoituksia sähköpostiisi sivun alalaidasta.

Toimitustila
Varastossa
Nordic Bike Leasing
 • Tuotetiedot
  Vyötärön korkeus:
  Gravel
  Tuoteryhmä:
  Maantie & Gravel sähköpyörät
  Tuotenumero:
  Cann_C62401M10SM
 • Tuotekuvaus

  Cannondale Topstone Neo SL 2 on huippuluokan sähköavusteinen maastopyörä, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja ajomukavuutta vaativissa maasto-olosuhteissa. Pyörä on varustettu tehokkaalla sähkömoottorilla ja korkealaatuisilla komponenteilla, jotka takaavat optimaalisen suorituskyvyn. 

  Pyörän runko on valmistettu kevyestä ja kestävästä alumiinista, mikä tekee siitä erittäin kestävän ja kevyen. Pyörässä on myös tehokas sähkömoottori, joka tarjoaa voimakasta avustusta vaativissa maastoissa. Pyörässä on myös laadukas Shimano-vaihteisto, joka tarjoaa tarkan ja luotettavan vaihtamisen. Lisäksi pyörässä on leveät ja vakaa gravel-renkaat, jotka tarjoavat pidon ja mukavuuden epätasaisilla sorateillä.

  Cannondale Topstone Neo SL 2 on ihanteellinen pyörä niille, jotka haluavat haastaa itsensä vaativissa maasto-olosuhteissa. Pyörä tarjoaa erinomaisen yhdistelmän suorituskykyä ja mukavuutta, joka mahdollistaa pitkät ja vaativatkin matkat.