BLACK WEEK ON ALKANUT - Katso tarjoukset
Velosport – Käpylän Pyöräilyn Kulmakivi Yli 40 Vuotta

1979

Tarinamme juontaa juurensa vuoteen 1979, kun ratapyöräilyn mestari Raimo Nieminen perusti Velosportin Käpylään, jossa se on edelleen. Tästä liikkeestä kehittyi nopeasti olennainen osa Suomen pyöräilykulttuuria, ja erityisesti italialaisen pyöräilyn saralla. Kuten Nieminen sanoi: ”Kilpapyörän pitää olla italialainen ja osasarja Campagnolo”. Ei ollut epäilystäkään siitä, minne tulla, kun haluttiin upea italialainen maantie- tai kilpapyörä – Velosport oli ja on edelleen osoite siihen.

Velosportilla oli jo varhaisessa vaiheessa oma verkkokauppa, tehden siitä edelläkävijän pyöräilyliikkeiden maailmassa. Laadukas palvelu, ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, sekä vain parhaimmat tuotteet ovat tehneet Velosportista synonyymin pyöräilyn laadulle.

2023

Vuonna 2019, Velosportin perintö siirtyi eteenpäin Velosport Oy:n alla, Jari Petäjän ja Jani Lundbergin, molemmat kokeneet pyöräkauppiaat, ottaessa ohjat käsiinsä. Velosportin valikoima on laajentunut, mutta liike on säilyttänyt maineensa maantiepyörien ja laadukkaiden pyöräilytarvikkeiden toimittajana. Merkit kuten Colnago, LOOK, Marin, SCOTT, Trek, Cannondale, Assos, Fulcrum, Campagnolo, Sram ja Shimano koristavat liikkeen valikoimaa. Verkkokauppa palvelee asiakkaita ympäri Suomen, ja tarjoaa laadukkaita tuotteita kaikille pyöräilyn ystäville.

Velosportin henkilökunnan monipuolinen harrastuneisuus pyöräilyssä ulottuu kilpakuskeista nautiskelijoihin. Liikkeessä on sitouduttu tarjoamaan vain parasta, ja huollossa erikoisosaamista löytyy maantie-, gravel- ja cyclocrosspyörien parista. Kaikki pyörät ovat tervetulleita ja palveluihin kuuluu myös Bikefitting.

Velosport toivottaa kaikki tervetulleeksi Käpylään tai tutustumaan verkkokaupan valikoimaan!

Velosport – Käpylän Pyöräilyn Kulmakivi Yli 40 Vuotta