Look sähkögravel -demomallisto on saapunut Velosportiin!

Maan ensimmäinen sähkögravel -demomallisto on nyt koeajettavissa! Sähkössä on tulevaisuus ja Velosport haluaa taata maukkaimmat kilometrit myös sähkön avustuksella.

Oletko haaveillut esimerkiksi Reitti 2000:sen ajamisesta syysruskan aikaan, mutta pelkästään lihasvoimin se tuntuu ylitsepääsemättömältä urakalta? Oletko miettinyt, että olisi kiva ajaa yhdessä lenkkejä puolison kanssa, mutta kuskien kuntopohja on liian eri tasolla yhteislenkkeihin? Sähkögravelpyörä voisi olla silloin sopiva ratkaisu juuri sinulle!

Look 765 e-Gravel on mielenkiintoinen sähkögravelpyörä, sillä se painaa vain n. 13,6 kg. Keveytensä ansiosta Look 765 e-Gravel käyttäytyy kuin ”luomu”-gravelpyörä. Look 765 e-Gravel on varustettu Fazuan moottorilla, joka eroaa Boschin ja Shimanon laitteista paitsi painonsa ansiosta niin myös sillä, että moottori ja akku voidaan poistaa pyörästä ja sitä voidaan ajaa ns. ”luomuna”.

Fazuan moottori antaa tehoa 250 W (huipputeho 400 W) ja avustaa menoa 25km/h asti. Fazuan moottori avustaa pehmeästi ja auttaa sinua juuri silloin kun tarvitset lisäpotkua esimerkiksi Reitti 2000:sen loppuosan jyrkkiin nousuihin! Look 765 e-Gravel on pyörä, joka pitää ehdottomasti kokea itse!

Lisätietoa pyörästä löydät täältä. Velosportin demomallisto pitää sisällään kaikki koot, joten jokaiselle löytyy oikean kokoinen rassi koeajettavaksi! Varaa oma koeajosi sähköpostilla info@velosport.fi, ja koe miltä tuntuu ikuinen myötätuuli!