Velosportin tiedote koronatilanteeseen liittyen

Maailma ja Velosport sen mukana on suurten mullistusten kourissa ja asioita selventääksemme julkaisemme nyt tämän tiedotteen.

Aukioloajat

Velosport on auki normaalisti, mutta kantaa vastuunsa tilanteessa. Velosportissa emme työskentele sairaana ja toivomme, että myöskin sinä asioit liikkeessämme vain terveenä. Velosportissa desinfioimme päätteet, ovenkahvat ja tasot useamman kerran päivän aikana. Lisäksi pidämme normaalia enemmän etäisyyttä asiakkaisiimme.

Verkkokauppa

Huomaathan, että verkkokauppamme palvelee sinua 24/7. Verkkokaupasta voit tilata tuotteitamme joko suoraan kotiin tai lähimpään pakettitoimipisteeseen. Huomaathan, että tarjoamme ilmaisen rahdin yli 100€ toimituksille (poislukien pyörät).

Velosportin verkkokauppa toimittaa pyöriä ympäri Suomen kotiinkuljetuksella Netluxin välityksellä. Nyt tarjoamme myös mahdollisuutta henkilökohtaiseen kotiinkuljetukseen pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa), jolla varmistat mm. oikean satulan korkeuden ja ohjainkannattimen pituuden.

Henkilökohtainen kotiinkuljetus toimii seuraavasti: osta pyörä Velosportin verkkokaupasta, puhelimella (010 321 9200) tai sähköpostitse (info@velosport.fi) ; kirjoita lisätiedot kohtaan, että haluat henkilökohtaisen kotiinkuljetuksen; tämän jälkeen olemme sinuun yhteydessä sopiaksemme kuljetuksen yksityiskohdista.

Huomaathan, että toimitamme pyöriä henkilökohtaisella kotiinkuljetuksella vain yhtenä päivänä viikossa.

Velosportin verkkokaupassa shoppailet turvallisesti sekä saat tuotteet nopeasti haluamallasi toimituksella ja tietenkin yhtä laadukkaalla palvelulla kuin myymälässäkin!

Huolto

Velosportin pyörähuolto on toiminnassa täydellä teholla. Velosportin huollossa sinulla on nyt myös mahdollisuus hoitaa pyöräsi huolto ilman lähikontaktia.

Huolto ilman lähikontaktia toimii seuraavasti: ota yhteyttä huolto@velosport.fi tai 010 321 9206; ilmoita pyöränhuoltotarpeesi ja laskutustietosi; toimita pyörä Velosportin Koskelantien puoleisen sisäänkäynnin tuulikaappiin sovittuna aikana; saat viestin, kun huolto on valmis; samalla saat sähköpostiisi laskun huollosta; lähetä paluuviestinä kuitti maksustasi ja noudon ajankohta niin pyöräsi toimitetaan tällöin samaiseen tuulikaappiin noudettavaksi.

Huomaathan, että toimitukset ja noudot vain liikkeen aukioloaikoina. Huomaaathan, että myös normaalisti liikkeessä asiointi on mahdollista.

Pyörämyynti

Velosport lanseeraa uusia palveluja, jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin myös näinä vaikeina aikoina. Velosportin pyöräkaupat hoidetaan tässä tilanteessa ilman lähikontaktia ja turvallisesti.

Velosport on laadukkaan ja henkilökohtaisen palvelun pyöräliike. Mikäli et halua vierailla liikkeessämme liikkeen aukioloaikoina, tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden tulla pyöräkaupoille ajanvarauksella myös liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella (ark. 9-10 tai 18-19). Olethan yhteydessä info@velosport.fi tai 010 321 9200 ja kerro pyörätarpeesi, mikäli haluaisit tulla privaatisti ostoksille.

Tue kotimaista

Olemme suurien haasteiden edessä, mut nyt ei saa lannistua. Nyt jos koskaan on oikea aika alkaa harrastaa työmatkapyöräilyä tai liikkumaaan pyörällä ylipäätään. Tulemme lanseeraamaan lisää alalla ennennäkemättömiä palveluita vielä tämän viikon aikana, joten seuraa meitä sosiaalisen median kanavissamme, jotta tiedät ensimmäisenä mitä mukavaa on luvassa.

Velosport toivottaa kaikille hyvää terveyttä ja tuo pyöräilykevään 2020 luoksesi kaikesta huolimatta!