Velosport Grand Reopening

Velosport Grand Reopening -tapahtuma, joka oli suunniteltu pidettäväksi 14.3.2020 siirretään pidettäväksi 26.9.2020 koronaviruksen takia. Velosport ottaa vakavasti valtioneuvoston tuoreen suosituksen yli 500 hengen yleisötapahtumien välttämiseksi. Velosport Grand Reopening -tapahtumaan oli odotettavissa noin 300 vierasta.

Velosport korostaa, että henkilökunnan tai asiakkaidemme keskuudessa ei ole todettu yhtään koronavirustapausta. Velosport Grand Reopening -tapahtuman peruutuksesta huolimatta Velosport on auki normaalisti. Desinfioimme liikkeessämme tasoja, maksupäätteitä ja ovenkahvoja useamman kerran päivässä. Myös Velosportin verkkokauppa palvelee asiakkaitamme 24/7.

Avajaistapahtumaan suunnitellut tarjoukset ovat voimassa Velosportin verkkokaupassa ja liikkeessä sunnuntaihin kello 24.00 asti. Tarjoukset julkistetaan myöhemmin tänä iltana.

Velosport on pahoillaan tilanteesta ja toivoo, että mahdollisimman moni vierailee Velosportin uudistetussa liikkeessä ja pääsee paikalle myös syksyllä järjestettävään tapahtumaan.