Velosport Grand Reopening

Tervetuloa juhlistamaan uudistuneen Velosportin avajaisia kanssamme lauantaina 14.3.2020 klo 10-20! Luvassa brändiesittelyjä, tiimipresentaatioita, kilpailuja, tarjouksia, ruokaa, juomaa sekä tietenkin yhteistä hauskanpitoa. Tarkempi ohjelma ja aikataulu julkaistaan myöhemmin, joten liity siis tapahtumaan Facebook -sivuillamme, jotta tiedät ensimmäisenä mitä ilta pitää sisällään. Huom. palvelemme tietenkin normaalisti aina avajaisjuhlaan asti.:)

————————–————————–————————–———-

Welcome to celebrate the Grand Reopening of Velosport together with us on Saturday 14th of March between 10am and 8pm! There will be brand and team presentations, competitions, special offers, food, drinks and of course good times together. More detailed program and schedule will be published later so join our Facebook event to be the first one to know what the evening will hold inside itself. However we will serve you normally till the event.:)