Velosport ja Fincycling yhteistyöhön!

Velosport Fincycling joukkueen varustekumppaniksi.

Fincycling ja Velosport ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka kautta
Velosportista tulee Fincycling joukkueen varustekumppani. Sopimukseen
sisältyy mm. joukkueen käyttöön kaudelle 2020 tulevia kilpapyöriä, bikefit- ja huoltopalveluita. Fincyclingin kauden 2020 pyörämerkki julkaistaan myöhemmin tämän syksyn aikana.

www.velosport.fi

”On suuri kunnia aloittaa yhteistyö Velosportin kanssa. Yhteistyö
mahdollistaa Fincycling toiminnan edelleen kehittämisen Suomalaisen
junioripyöräily hyväksi. Joukkueen käyttöön tulee laadukkaita ja
kilpailukykyisiä pyöriä, varusteita sekä pyöräilyn tukipalveluita bikefit:stä
pyörien huoltoon. Iso kiitos Velosport!” Juho Suikkari, Fincycling

”Olemme todella tyytyväisiä, että olemme päässeet yhteistyöhön Fincyclingin kanssa. On hienoa olla mukana tukemassa suomalaisen pyöräilyn kasvua ja junioripyöräilijöiden kehitystä. Pyöräily on lajina hienossa noususuhdanteessa ja nyt meidän pitää saada siirrettyä tämä suhdanne myös junioripyöräilyyn.” Jani Lundberg, Velosport

Velosport näkee, että Fincyclingin kansainvälinen kilpailuohjelma ja tiiminä tekeminen on ainoa väylä pyöräilyn kansainväliselle huipulle. Malliesimerkkinä tästä toimii juuri ammattilaisuransa aloittanut Jaakko Hänninen. ”Toivomme, että Jaakon esimerkki kannustaa myös muita nuoria tekemään kovasti töitä ja näkemään itsensä huipputasolla. Uskomme, että Velosportin ja Fincyclingin välisestä yhteistyöstä tulee pitkä ja hedelmällinen.” Paavo Paajanen, Velosport