Anna pyöräilyn ystävälle mieluinen lahja – Velosportin lahjakortti!

Mikä olisi mieluisa lahja pyöräilijälle?

Pyöräily on ihmisen parasta aikaa, samoin kuin lahjojen saaminen! Rakkaan ihmisen muistaminen pyöräilyaiheisella lahjalla on mitä loistavin idea! Uusi kypärä vanhan jo hieman kolhiintuneen tilalle tai vaikkapa pyöräilyhousut, joiden kera talvipyöräilyn miellyttävyys nousee aivan uusiin sfääreihin.

Aivan kuten polkupyörän valitseminen, myös useimpien pyöräilyvaatteiden tai -varusteiden on erittäin yksilökohtaista puuhaa. Se, mikä sopii toiselle, ei aina sovi itselle ollenkaan. Siksi me Velosportissa uskomme että parhaan istuvuuden varmistaminen on erittäin tärkeää.

Joten varmista lahjan täydellinen istuvuus antamalla lahjaksi Velosportin lahjakortti! Velosportin myymälässä lahjan saajaa odottaa yksi Suomen suurimmista pyöräilyvaate- ja varustevalikoimista! Olemme valinneet vain parhaat pyöräilymerkit valikoimaamme! Asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään juuri sen oikean tuotteen, josta on iloa pitkäksi aikaa.

Ota yhteyttä info@velosport.fi tai 010 321 9200 ja toteutetaan unelmat yhdessä!