Kuulumisia – Sara Ferrara

Lomat on lomailtu ja perheen kanssa vietetty aika sekä kevyet lomatreenit ovat nyt historiaa. Oli aika palata Mallorcalle uusin voimin (sekä uuden Look 795 pyörän kanssa!)
Valmentajani Simon Finnel on tehnyt kovasti töitä luodakseen uuden ja paremman harjoitusohjelman, jota heti palattuani aurinkoiselle saarelle viime viikolla, lähdin toteuttamaan. Viikon olen siis keskittynyt treenaamaan sekä välttämään pyöräilijöille väistämättömiä rusketusraitoja. 😀

Ensi viikolla suuntaan Dudenhofeniin, Saksaan. Siellä ajan ensimmäisen UCI kisan lomailujen jälkeen. Kisa tulee olemaan rankka, koska treenaaminen on jäänyt vähemmälle, joten kuntoni ei ole ihan parhaimmillaan täynnä kovia kilpakumppaneita olevaa kisaa varten.
Lähikuukausien aikana on tulossa muutamia innostavia juttuja, sekä paljon kisoja, joten olen valmis painamaan nyt täysillä!

– Sara

After a bit of time at home with my family and some easy training, it was time to go back to mallorca with recharged batteries (and a new bike!). My coach Simon Finnel worked out a harder training plan for me, so after arriving to the sunny island last week ,I jumped right into it. For the last week Ive been smashing myself in training, and trying to avoid the inevitable cyclist tan lines.

Next week Ill be heading to Dudenhofen , Germany for my first UCI race after my break. It will be a hard race since I haven’t been training for long, so my shape isn’t the best yet and the level is high. I have some exciting things planned for the next months, including lots of racing, so I’m ready to keep pushing my limits!  

–  Sara

Sara Ferrara

Sara on nuori Suomalainen rata- sekä maantiepyöräilijä jonka kuulumisia pääsette seuraamaan matkallaan tavoittelemaan paikkaa Olympialaisista.