Vartti Triathlon Tukholmassa elokuussa 2017

Elämässä pitää olla tavoitteita. Ammatillisia ja henkilökohtaisia haasteita, jotka kirittävät pidemmälle ja motivoivat kehittymään. Kansallisteatterissa maaliskuun 8. päivä ensi-iltansa saava Machbet on ammatillinen haaste, joka saa minut venymään nimiroolissa suurella näyttämöllä kevään 2017.

Siihen rinnalle oli hieno löytää fyysistä kuntoa ja henkistä jaksamista edistävä projekti – vartti triathlon, jonka tähtäin on Tukholmassa elokuussa 2017.

Sain lentävän lähdön, kun Velosport lähti yhteistyökumppanikseni ja sen ammattitaitoinen ja innostava henkilökunta auttavat matkallani.

Vartti Triathlon Projektini alkoi lokakuussa ja Tukholmaan valmistautuminen pitää sisällään kaksi ohjattua harjoitusta viikossa. Tiistaisin uintia ammattivalmentajan kanssa, joka on vienytkin uintitekniikkaa eteenpäin rutkasti. Uintimatka varttikisassa on 1,5km, joka tällä hetkellä avovedessäsuoritettuna tuntuu hurjalta suoritukselta.

Sen lisäksi käyn ohjatusti joka toinen viikko juoksemassa Esport Centerissä ja joka toinen viikko spinningissä Meilahden Liikuntakeskuksessa. Lajiharjoitteita ja juoksutekniikan hiomista 40km pyöräilyä ja 10km juoksua varten. Omatoimisia harjoitteita teen niin usein, kuin töiltäni ehdin.

Koska projekti käynnistyi loppusyksystä, jäivät lenkit Lookin 765:lla muutamaan kertaan, mutta niin helppo pyörällä oli ajaa, että odotan kevään pyörälenkkejä innolla.

Olen hankkimassa treineriä kotiini pyörällä harjoittelua varten. Hauska nähdä, mitä lisä ulottuvuuksia se tuo harjoitteluuni. Aion päivittää kuulumisiani ja projektin kehittymistä ja vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.

Antti Luusuaniemi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *